ŐRLEMÉNYEINK A GOMBA TERMŐTESTÉT ÉS SPÓRÁJÁT EGYARÁNT TARTALMAZZÁK!
TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK, TERMÉSZETES FORMÁBAN!
Összetevők: ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó shiitake gomba őrlemény
Csomagolás: őrlemény üveg tégelyben.
Származás: Magyarországon termesztett és szárított gombaőrlemény.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Tápérték 100 g termékben: Energia 540 KJ, 128 Kcal; Zsír 2,2g (amelyből telített zsírsavak 0,4 g); Szénhidrát 7,1g (amelyből cukrok 5,6g); Fehérje 19,9 g; Só < 0,1 g. A tápértéktáblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Hogyan fogyasszuk?
- - Forrázatot készítünk: fél mokkáskanálnyi gombaport kávés csészébe rakunk, majd a forralóban felforralt vízzel (kb 0,5-1 dl) leforrázzuk, állni hagyjuk, amikor lehűl, elfogyasztjuk.
- - Ételekbe belekeverve is fogyasztható (levesekbe, főzelékekbe, salátákban, melyeket fokhagymás íz világot elbírják).
Mennyit fogyasszunk a shiitake gomba őrleményből?
- -Kevésbé súlyos esetben naponta egyszer fogyasztjuk!
- - Súlyosabb esetekben fő étkezések után, de naponta legalább kétszer és napi 2-3x 1-3 mokkáskanál adagban, kúraszerűen kiegészítő növényi terápiaként.
- - Kemoterápia mellett Prof. Dr. Dinya Zoltán ajánlása alapján: 0,5 liter vízbe elkeverek 3-4 kávéskanál ganoderma és shiitake gomba keveréket plusz 1 tasak zöld teát (bármely boltban kapható, ha lehet ceyloni zöld teát), valamint fél kávéskanálnyi bolti fűszer kurkuma port. A keveréket 12-15 percig erősen forralom. Lehűtöm szobahőmérsékletűre, majd leszűröm. A hideg szűrletbe 1000 mg aszkorbinsav port keverek (C vitamin). 2-3 adagra szétosztva fogyasztom.
- - Prosztata problémák esetében az előbbi főzetet javasoljuk kisvirágú füzike gyógynövénnyel.